Kun én – gjennom hele prosessen

Vi ønsker å forenkle. Når vi leverer totalteknisk entreprise gir vi våre kunder ett kontaktpunkt å forholde seg til. Dette gjør alt fra planlegging til ferdigstilling enklere og tryggere.

DSC07167

Gode råd og tilpassede løsninger

For å sikre en optimal leveranse er vi opptatt av grundige helhetsanalyser i oppstarten. Her kan vi gi våre kunder gode råd om tilpassede løsninger som både tar hensyn til fleksibilitet, energibruk og miljømessige aspekter.

David-Jensen- jensenmedia-01688

Sterkere sammen

Sammen blir vi sterkere og våre fagfolk har gode dokumenterte rutiner som er optimalisert for en god samkjøring mellom våre fagfelt.

David-Jensen- jensenmedia-01751

190 års erfaring

Totalteq er basert på til sammen 190 års erfaring gjennom våre moderselskaper JM Hansen, Åge Nilsen og Klimaservice som alle er spesialister på sine fagfelt.

JM Hansen

JM Hansen er den største lokalt eide kompetansebedriften innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. De er kjent for smarte løsninger og en dynamisk, kompetent og ambisiøs arbeidsstokk.

Les mer

Åge Nilsen

Åge Nilsen AS er en av Nord-Norges ledende rørleggerbedrifter som tilbyr anlegg for gass- og trykkluft, sprinkler, fjernvarme, sanitær, varme og kulde. Kompetansen gjør Åge Nilsen til en solid og kompetent samarbeidspartner.

Les mer

Klimaservice

Klimaservice AS er et ingeniør og entreprenørfirma innenfor ventilasjonsteknikk. De leverer alle typer ventilasjonsløsninger.

Les mer